top of page

In de aanbieding T/M 25-6-2023

Bijgewerkt op: 8 jun. 2023

Profiteer van Onze Scherpe Aanbieding: Geen Bezorging, Alleen Ophalen + Gratis Heerlijke Koffie!


Bij IFTS Horeca Groothandel zijn we verheugd om u een speciale scherpe aanbieding aan te bieden die u niet wilt missen! We begrijpen dat iedereen graag geld bespaart en daarom hebben we besloten om onze kosten te verlagen door geen bezorging aan te bieden. In plaats daarvan nodigen we u uit om uw bestellingen gemakkelijk op te halen bij ons afhaalpunt.


1. Geen bezorging, alleen ophalen:

Om u de beste prijs te bieden, hebben we ervoor gekozen om geen bezorgservice aan te bieden. Dit stelt ons in staat om onze kosten te verlagen en de besparingen direct aan u door te geven. Door uw bestellingen zelf op te halen, kunt u genieten van de scherpste prijzen zonder extra bezorgkosten.


2. Kwaliteit in elke bestelling:

Hoewel we onze aanbieding richten op een geweldige prijs, staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. We selecteren zorgvuldig hoogwaardige producten om ervoor te zorgen dat elke bestelling aan uw verwachtingen voldoet.


3. Gemakkelijk en snel ophalen:

We hebben het ophaalproces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk gemaakt. U plaatst eenvoudig uw bestelling via onze website of telefonisch, en we bereiden alles voor zodat het klaarstaat wanneer u langskomt. Dit bespaart u kostbare tijd en u kunt genieten van uw favoriete gerechten en een gratis koffie zonder te hoeven wachten.


4. Gratis heerlijke koffie:

Als blijk van waardering voor uw keuze om uw bestelling op te halen, bieden we u een gratis heerlijke koffie aan. Begin uw dag goed met een smaakvolle espresso, geniet van een romige cappuccino tijdens uw lunchpauze of ontspan met een verkwikkende ijscappuccino in de middag. Onze barista's staan klaar om u te verwennen met de perfecte kop koffie.


Mis onze scherpe aanbieding niet! Kom langs bij IFTS Horeca Groothandel en profiteer van geweldige prijzen door uw bestellingen op te halen.


We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!

Vlaardingweg 85 - 3044 CJ , Rotterdam




























61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page